May

Siberay Liselerarası Bil-Kazan Bilgi Yarışması düzenlendi.

May

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi Ödül Töreni Gerçekleşti

Mrt

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nın il finalleri sonuçları açıklandı.Şampiyonanın ilk aşamasında kurumumuzdan 14 öğrencimiz bölge finaline katılma hakkı kazandı.

Mrt

BİLSEM öğretmen ve öğrencilerine yönelik hazırlanan "İleri Düzey Patent Eğitimi" programına katıldık.

Şbt

Murat Kantarcı BİLSEM olarak, her ay bir değerimizle ilgili etkinlik yapıyoruz.

Şbt

Bu yıl 55.si düzenlenen “TÜBİTAK 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması”nda Murat Kantarcı BİLSEM olarak ilk yılımızda 3 projemizle bölge finallerine kalmayı başardık!

Şbt

Eğitim, bilim, sanat ve kültür alanlarında bir araya gelerek önemli projelere imza atmak için güç birliği yapıyoruz.

Kas

Değerler eğitimi  kapsamında, kurumumuzda Kasım ayı değerimiz olan sevgi-saygı ve selamlaşma ile ilgili çeşitli etlinlikler yapıldı.

Ekm

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun seçildiği toplantıda okulumuzun ihtiyaçları belirlendi, yapılan çalışmalar anlatıldı.

Ekm

Avrupa Kod Haftası ( Code Week ) 2023 etkinlikleri kapsamında 1-22 Ekim tarihlerinde  Binary Code bileklikler, etkinliği gerçekleştirdi.

Ekm

İlimizin  hayırsever iş insanı Murat Kantarcı tarafından yaptırılan Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi'nin açılışı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törenle yapıldı.

Ekm

Kayseri'nin önemli isimlerinden Murat KANTARCI'ın ismini taşıyan okulumuzun açılış töreni,  Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşecektir. Açılışımıza Tüm velilerimizi bekleriz.

14 Ekim Cumartesi,

Binary Coded Bracelets

TÜBİTAK PROJE YAZMA SEMİNERİ

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE merkezimizi ziyaret ederek yönetici,öğretmen ve öğrencilerle güzel sohbetler etti.Müdürümüze merkezimizde eğitim ve öğretim ile ilgili bilgiler verildi.Ziyaretleri ve destekleri için İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE'ye teşekkür ederiz.