KAYSERİ / MELİKGAZİ - Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi Ödül Töreni Gerçekleşti

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi'nin ödül töreni gerçekleşti.

Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinden toplam 101 projenin olduğu bölge sergisinin ödül töreni Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Dereceye girerek Türkiye Finallerine katılacak öğrencilere ödüllerini takdim eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse, öğrencilerimiz tebrik ederek başarılar diledi.

Ödül törenine, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kurumumuzdan bölge sergisinde öğrencilerimizin aldığı dereceler:

Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi

3.lük derecesi