Resim Afiş Yarışması-Dijital Afiş Yarışması

Ara

Her kategoride başvuran adayların değerlendirilmesi: 1-4.sınıflar, 5-8.sınıflar ve 9-12. Sınıflar olarak 3 ayrı kısımda yapılacaktır. Her kategori için 1. eser seçilerek ödül verilecektir.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantısı 04.12.2023 tarihinde Pazartesi günü Saat 18.00-20.15 arasında kurumumuzda yapılacaktır.Öğretmenlerimiz dersliklerinde bulunacak olup veliler dersliklere giderek öğretmenlerimizle görüşme yapacaktır.

***NOT:Destek Eğitimi Programı  ve Görsel Sanatlar alanı (18.00-19.00)saatleri arasında

(BYF) Programı,(ÖYG) Programı ve Proje Üretimi ve Yönetimi Programı kayıtlı öğrenciler (19.15-20.15) saatleri arasında  toplantıya katılacaktır.

Merkezimiz 12-21 Kasım Tarihleri Arasında

Ara Tatil Yapılacaktır.

Ekm

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan,  bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ekm

SAYIN VELİLERİMİZ, 28.10.2023 CUMARTESİ GÜNÜ MERKEZİMİZDE EĞİTİM ÖĞRETİM YARIM GÜN  OLUP; ÖĞRENCİLERİMİZ SABAH 08.30- 12.30 SAATLERİ ARASINDA EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRECEKLERDİR.

Ekm

Öğrencilerimizin  katılımı ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Temalı Mail Art Etkinliği” adı altında sanal resim sergisinin gerçekleştirilecektir.

Sergiye katılım ücretsiz ve gönüllülük esasına dayalıdır.

Ekm

Seçmeli atölyeler , kurumun programları dahilinde yapılan süreli etkinliklerdir. BİLSEM eğitim programındaki derslerin haricinde alınır.

Atölye kaydı sadece online başvuru ile alınacaktır. Telefondan ya da  kuruma gelerek  yüz yüze başvuru alınmayacaktır.