KAYSERİ / MELİKGAZİ - Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILACAK ATÖLYELERİMİZ

Seçmeli atölyeler , kurumun programları dahilinde yapılan süreli etkinliklerdir. BİLSEM eğitim programındaki derslerin haricinde alınır.

Atölye kaydı sadece online başvuru ile alınacaktır. Telefondan ya da  kuruma gelerek  yüz yüze başvuru alınmayacaktır.

Sayın velimiz, kurumumuzda açılacak olan atölyelerin listesi aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Cumartesi atölyelerinin hepsi aynı saatte olmasından dolayı bu atölyeleri seçecek öğrencilerimizden 5 (beş) tercih yapmalarını isteyeceğiz. Öğrencilerimiz bu tercihlerini en çok istediklerinden başlayarak sıralamalıdırlar. Öğrencilerimizin bu konuda mağduriyet yaşamamaları için en çok istedikleri atölyeden diğer sıralamalara doğru yerleştirilme işlemi yapılacaktır. Cumartesi günü dışında açılan atölyelerde tercih sıralaması olmayacaktır. Atölye tercihlerini yaparken, öğrencimizin kendi okulundaki ve BİLSEM' deki ders saatleri dışında seçilmesine dikkat edilmelidir.Atölyelere sadece kurumumuzun kayıtlı öğrencileri başvuru yapabilir.

Atölyeler excel listesi için tıklayın:mebATÖLYE EXCEL LİSTE

10-10-2023