PROJE : PROJE ÜRETİMİ VE YÖNETİMİ

Proje üretimi süreci haftalık en az 2 ders saati olacak şekilde uygulanmaktadır.

Öğrenciler eğitim öğretim yılı başında proje yapacakları dersi seçerler. Her sene aynı proje dersini seçmesi zorunlu değildir fakat proje üretimi açısından verimli olur. Sene içerisinde ders değişimi yapılmaz.

Bu programda, öğrenciler ilgi, yetenek ve tercihlerine göre proje gruplarına ayrılır ve kendi seçtikleri proje üzerinde çalışarak disiplinler arası çalışma ve farklı becerilerin sentezini gerçekleştirmeye yönelik projeler hazırlanır.

Öğrencilerin danışman öğretmenler rehberliğinde kendi seçecekleri projeler doğrultusunda çalışmaları, geliştirdikleri çözüm uygulamaları ve bu süreç içerisinde öğrenmeleri temel alınır.

BİLSEM'den mezun olmak için proje döneminde tüm öğrencilerin Lise boyunca her sene en az 1 proje (ürün, icat, tescil, patent, makale vb.) bitirmeleri ve teslim etmeleri gerekmektedir.

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 02:04 - Görüntülenme: 86